2013. július 14., vasárnap

Claudio Freidzon - Éhezlek Szent Szellem


"Claudio Freidzon ebben a rendkívüli könyvben kihívást intéz a keresztények felé. Egy mély és nagyszerű kapcsolatra hívja őket a Szent Szellemmel. Hogyan lehetséges ez? A szerző nem hagyja szomjasan olvasóit. Őszintén megosztva saját tapasztalatait rámutat azokra az állomásokra, melyeket végig kell járnunk. Az éhezlek Szent Szellem című könyv segítségével, az olvasó majd...
- Egy új vágyat érez a Szent Szellem keresésére és megismerésére. Úgy szeretné majd megismerni, mint személyt és nem csupán az általa nyújtott áldásokért keresi Őt.
- Élveztetes tanítást talál a gyülekezeti kapcsolatokról, az egyéni lelki életről és az élő istentiszteletről, amely a Szellemben való dicsőséges élet cstornája.
- Megismeri Isten szolgájának drága tapasztalatait és ez felekezet benne egy valódi éhséget Isten Szelleme iránt.

Claudio Freidzon, a "Rey de Reyes" Gyülekezet pásztora Argentínában, Buenos Aires Belgrano városnegyedében. Mióta az Úr forradalmasította életét, nagyméretű "hadjáratokat" folytatott különböző amerikai, európai és afrikai országokban. Isten dicsőségével teljes, erőteljes szolgálata videofelvételeken keresztül szó szerint bejárta a világot. Mindenfelé az ébredés óriási bizonyságai és a Szent Szellem friss kenete által átalakított életek maradtak szolgálata nyomán."




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése