2012. október 28., vasárnap

Tim LaHaye · Jerry B. Jenkins - Armageddon


Regény a Föld utolsó napjairól – 11. rész
A szétszóródott tribulációs osztagot mintha valami ellenállhatatlan erő vonná egyre inkább a Közel-Kelet felé. A világ hadseregei is oda gyülekeznek a történelem végén, a korok nagy csatájának küszöbén. A nagy nyomorúság utolsó évében a menedékházak többé már nem nyújtanak menedéket, a barátoknak és hozzátartozóknak egyetlenegy gyászszertartáson két elhunytról kell megemlékezniük, és a szereposztás drámaian megváltozik.
Mire elérkezik a Mindenható Isten nagy napjának háborúja, az otthonokat gyökerestől felforgatják, új szövetségek kovácsolódnak, és a föld puskaporos hordóvá változik.
A már Petrában tartózkodókon kívül mindenki kénytelen költözni, amikor az Antikrisztus besöpri a téteket a világ leggyalázatosabb játékában. Új szerelem szövődik, egy másik szerelemre a házasságkötés pecsétje kerül, egy régi szerelem ér véget, miközben milliók gyülekeznek a háborúhoz.
Vajon ki marad állva, mire eljön a csata, és a tribulációs osztag az idők végének és Krisztus eljövetelének küszöbén találja magát?




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése