2012. október 10., szerda

Tim LaHaye · Jerry B. Jenkins - Az ítélet


Regény a Föld utolsó napjairól – 4. rész
Az Ítélet Iraktól Amerikáig, tíz kilométeres magasságból földalatti búvóhelyekig, a sivatag homoktengeréből a Tigris folyó mélyéig viszi az olvasóit, bemutatva remény és a kétségbeesés harcát, mely az igazságért és az életért folyik.
Rayford Steele és Cameron Buck Williams attól tartanak, hogy egyedül maradtak. Bár mindketten túlélték a Bárány haragját, a nagy nyomorúság huszonegyedik hónapjában bekövetkező világméretű földrengést, egyikőjük sem tudja a másikról, hogy él-e.
Szellemi vezetőjük Dr Ben Juda rabbi a gyülekezeti épület romjai alatt reked. Kiszabadul-e Cion? Életben maradt-e Chloe, Amanda, Hattie? Tulajdonképpen kicsoda Amanda?
Miközben Rayford és Buck a világ különböző pontjain szeretteik felkutatására indulnak, s a világ rohan a Jelenések könyvében megírt ítéletek felé, az ítéletekről szóló további próféciák beteljesedésével kapcsolatban alig maradnak a földön szkeptikusok. Még Isten ellenségei is tudják, ki ellen küzdenek – a világ két szekértábora elfoglalja állásait egymással szemben…




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése